Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα έτοιμα για το 1o Kαλοκαιρινό Show Μηχανοκινήτων Χανίων



                                               
Μεγάλη συμμετοχή από φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει το 1ο Καλοκαιρινό Show που ετοιμάζετε για την Τετάρτη 11/9 στους Αγίους Αποστόλους.
Στην «λίστα» συμμετεχόντων προστέθηκαν τα μέλη της Αερολέσχης Χανίων, ο Σύλλογος  Αερομοντελιστών Χανίων αλλά και των trail μοτοσικλετών, και έτσι είναι σίγουρο το θέαμα που θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι «πύλες» θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα (αντί 7 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής η ώρα κρίθηκε σημαντικό να αλλάξει) και φυσικά η συμμετοχή αλλά και η «είσοδος» για τους θεατές είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να είναι στον χώρο του Show πριν τις 17.30 ώστε να βρουν χώρο να «στήσουν» τα οχήματά τους.
Περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημέρωση στην εκδήλωση στο Facebook : 1o Kαλοκαιρινο Show Μηχανοκινητων Χανιων, στο http://1ikalokairinisinantisihanion.blogspot.gr/ και για δηλώσεις συμμετοχής (ώστε να υπολογίσουμε τους χώρους της «Έκθεσης») στο τηλέφωνο 6945970386

Media Support : ΜAX Fm, Τηλεόραση Κυδων, CretePlus.gr, Flashnews.gr, Χανιώτικα Νέα,Τοπικο Κρητης, Κόσμος της Πόλης, CretaDrive.gr και ΜΑΧ Print

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου